Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket klokken

Altijd bij de tijd of de tijd juist helemaal vergeten, dat is allebei belangrijk. Met houten bouwpakketten kun je je creativiteit de vrije loop laten, en daarbij vergeet je vaak de tijd. Daarom hebben wij houten bouwpakketten van de leukste klokken en deze kun je helemaal zelf in elkaar zetten. Originele klokken met een zeer gedetailleerd uiterlijk. Je kunt kiezen tussen verschillende staande of hangende klokken. 

De bouwpakketten worden helemaal compleet geleverd met alle houten onderdelen en een duidelijke handleiding. Je kunt dus gelijk aan de slag. Een mooie hobby is belangrijk om je zinnen te verzetten. Het maken van houten bouwpakketten is een hobby waarbij je niet alleen geniet van het bouwproces, maar na afloop ook een prachtig kunstwerk hebt om neer te zetten. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Bij houtenbouwpakket.nl kun je kiezen uit bouwpakketten van verschillende merken zoals Robotime, Wooden City, Eco-Wood-Art, Mr. Playwood, Ugears en Wood Trick. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Zo zijn de pakketten van Mr. Playwood ware kunstwerken op zich. Ze zijn opgebouwd volgens de principes uit de mechanica. WoodTrick heeft hele gedetailleerde bouwpakketten. Dit zijn unieke modellen dit perfect zijn om in huis uit te stallen. De houten bouwpakketten van WoodTrick kun je in elkaar zetten zonder lijm.

Heb je al een prachtige houten bouwpakket van een klok uitgekozen? Bestel hem dan gemakkelijk en snel. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur plaatst dan versturen wij deze nog dezelfde dag. Je kunt dan vaak de volgende werkdag al aan de slag!


Er zijn geen producten in deze categorie.