Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket overig

Werken met je handen zorgt ervoor dat de tijd vliegt. Wij hebben daarom de mooiste houten bouwpakketten waarmee je de tijd helemaal uit het oog verliest. Laat je creativiteit de vrije loop en maak ware kunstwerken. De houten bouwpakketten van houtenbouwpakket.nl worden compleet geleverd. Alle houten onderdelen zijn in het pakket te vinden en kunnen vaak zonder gebruik van lijm in elkaar gezet worden. Je hoeft de onderdelen niet meer uit te tekenen en uit te zagen, dat is al voor je geregeld.

Bij houtenbouwpakket.nl heb je keuze uit heel veel verschillende soorten bouwpakketten. Van auto’s tot brillen en van draaimolens tot microscopen, we hebben het allemaal. Zo is er voor ieder wat wils en is er dus altijd wel een houten bouwpakket die bij jou past.

Er zijn verschillende merken houten bouwpakketten. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Mr. Playwood, Wooden City, Robotime, Eco-Wood-Art, Ugears en WoodTrick. Kijk welk merk het beste bij jouw wensen aansluit, want ieder merk heeft zijn eigen kenmerken. Zo is Eco-Wood-Art gespecialiseerd in houten, mechanische 3D puzzels en opwindmodellen en bij Robotime worden de modellen aangedreven met zonne-energie. Deze unieke kenmerken zorgen ervoor dat ieder houten bouwpakket een nieuwe uitdaging is.

In deze categorie staan allerlei verschillende modellen zoals: brillen, machines en zelfs een bowling set. Bestel je favoriete set op werkdagen voor 16:00 uur en wij versturen deze dezelfde dag. Je kunt vaak de volgende werkdag al aan de slag met je eigen model. 

Er zijn geen producten in deze categorie.