Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket wereld

Begin met een nieuwe hobby. Maak de mooiste, houten 3D modellen met de houten bouwpakketten van houtenbouwpakket.nl. Je kunt gelijk aan de slag. In ieder pakket vind je de houten onderdelen en een duidelijke handleiding. De onderdelen zijn al afgetekend en uitgezaagd. Bouwen zonder al te veel rommel en met een prachtig resultaat. Bij de meeste bouwpakketten kun je de onderdelen in elkaar zetten zonder dat je gebruik hoeft te maken van lijm. Dit is dé hobby waarin je al je creativiteit en bouwlust kwijt kunt.

Maak je keuze uit een van de vele houten bouwpakketten van verschillende merken. Wij hebben sets van onder andere: Mr. Playwood, Eco-Wood-Art, Ugears, WoodTrick, Wooden City en Robotime. Ieder merk heeft zijn eigen stijl. Kies welke stijl het beste bij jou past. Bij Robotime worden de houten 3D modellen aangedreven door zonne-energie. De modellen van Ugears zijn gemaakt van Berkenhout en zijn echte kunstwerken op zich. Laat je verrassen door de mogelijkheden van de verschillende soorten houten bouwpakketten.

In deze categorie hebben we prachtige bouwpakketten met als onderwerp: De Wereld. We hebben houten wereldkaarten, een wereldbol, maar ook wereldberoemde bouwwerken zoals de Eiffeltoren of de Tower Bridge. Kies voor een 3D model dat je aanspreekt. Een houten bouwwerk staat garant voor vele uren bouwplezier, maar ook daarna zul je nog lang genieten van het prachtige kunstwerk dat je hebt gemaakt.

Wanneer je een bestelling op werkdagen voor 16:00 uur plaatst dan verzenden wij deze nog dezelfde dag. Je kunt dan vaak de volgende werkdag al beginnen met je houten 3D bouwwerk.

Merk: Mr. PlayWood Model: 10202
Met deze modelbouwset van Mr. Playwood maak je je eigen wereldbol van hout. De wereldbol is erg gedetailleerd en staat geweldig op elk bureau.De bouwset bestaat uit 158 verschillende onderdelen die je zonder lijm aan elkaar kunt monteren.Specificaties:Kleur: lichtbruin  Materiaal: hout..
€ 74,00
Excl. BTW:€ 74,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10203
Mr. PlayWood Wereldbol modelbouwset Als je dit model onder de knie hebt, kun je de bekende silhouetten van de continenten gemakkelijk herkennen, maar ook de lengte- en breedtegraad waarop deze continenten zich bevinden. Zo'n interessante vorm en het feit dat de wereldbol met eigen handen is same..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 26,95
Merk: Wooden City Model: WM507
Deze mooi vormgegeven wereldkaart spreekt echt tot de verbeelding. Zet de kaart in elkaar tot een 3-dimensionaal geheel en hang hem op in de kamer.Deze kaart is een echte eyecatcher. De prachtige gedetailleerde houten 3D-puzzels laat de harten van iedereen sneller kloppen. Dit model van de wereldk..
€ 23,00
Excl. BTW:€ 23,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3