Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket wereld

Begin met een nieuwe hobby. Maak de mooiste, houten 3D modellen met de houten bouwpakketten van houtenbouwpakket.nl. Je kunt gelijk aan de slag. In ieder pakket vind je de houten onderdelen en een duidelijke handleiding. De onderdelen zijn al afgetekend en uitgezaagd. Bouwen zonder al te veel rommel en met een prachtig resultaat. Bij de meeste bouwpakketten kun je de onderdelen in elkaar zetten zonder dat je gebruik hoeft te maken van lijm. Dit is dé hobby waarin je al je creativiteit en bouwlust kwijt kunt.

Maak je keuze uit een van de vele houten bouwpakketten van verschillende merken. Wij hebben sets van onder andere: Mr. Playwood, Eco-Wood-Art, Ugears, WoodTrick, Wooden City en Robotime. Ieder merk heeft zijn eigen stijl. Kies welke stijl het beste bij jou past. Bij Robotime worden de houten 3D modellen aangedreven door zonne-energie. De modellen van Ugears zijn gemaakt van Berkenhout en zijn echte kunstwerken op zich. Laat je verrassen door de mogelijkheden van de verschillende soorten houten bouwpakketten.

In deze categorie hebben we prachtige bouwpakketten met als onderwerp: De Wereld. We hebben houten wereldkaarten, een wereldbol, maar ook wereldberoemde bouwwerken zoals de Eiffeltoren of de Tower Bridge. Kies voor een 3D model dat je aanspreekt. Een houten bouwwerk staat garant voor vele uren bouwplezier, maar ook daarna zul je nog lang genieten van het prachtige kunstwerk dat je hebt gemaakt.

Wanneer je een bestelling op werkdagen voor 16:00 uur plaatst dan verzenden wij deze nog dezelfde dag. Je kunt dan vaak de volgende werkdag al beginnen met je houten 3D bouwwerk.

Er zijn geen producten in deze categorie.