Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket draaimolen

Bouwen met hout is een hele leuke hobby. Maar als je zelf alle onderdelen moet zagen en in elkaar moet zetten is het toch wat minder leuk. Bij houtenbouwpakketten.nl kun je een complete set bestellen waarmee je gelijk aan de slag kunt. Je hoeft dan niet alle onderdelen uit te tekenen en uit te zagen, dat is allemaal voor je gedaan. Je moet alle onderdelen in elkaar schuiven of lijmen volgens de bijgeleverde handleiding. Het maken van houten bouwpakketten is een geweldige hobby waar je vele uren plezier aan zult beleven. 

In deze categorie vind je de mooiste bouwpakketten van draaimolens. Deze zijn prachtig gedetailleerd en echt ware kunstwerken. Er zijn veel verschillende draaimolens verkrijgbaar, van een kleine 3D puzzel tot een grote carrousel. Bestel het houten bouwpakket welke het beste bij jou past bij houtenbouwpakket.nl en wij bezorgen deze zo snel mogelijk bij je thuis. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Je kunt houten bouwpakketten bestellen van verschillende merken zoals: Ugears, Wood Trick, Robotime, Wooden City, Eco-Wood-Art en Mr. Playwood. De merken hebben allemaal verschillende kenmerken waarmee ze zich onderscheiden. Zo zijn de sets van WoodTrick zeer gedetailleerd. Deze modellen zijn perfect om in huis uit te stallen. De houten bouwpakketten van Eco-Wood-Art hebben prachtige designs, zij zijn gespecialiseerd in houten, mechanische 3D puzzels en opwind modellen. Kies een houten bouwpakket van het merk dat een set heeft die aansluit op jouw wensen.


Er zijn geen producten in deze categorie.