Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket dieren

Ben je op zoek naar een leuke hobby en ben je graag creatief bezig, dan is het maken van houten bouwpakketten echt iets voor jou. Wij hebben verschillende soorten bouwpakketten in ons assortiment, van gemakkelijk tot heel moeilijk. Ga aan de slag met een stoer bouwpakket van een gebouw zoals de Eiffeltoren of maak een voertuig zoals een auto of een trein.

Bij houtenbouwpakket.nl hebben een ruim assortiment bouwpakketten van verschillende merken zoals Wooden City, Robotime, Mr. Playwood, Eco-Wood-Art, Wood Trick en Ugears. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken zoals Mr. Playwood waarbij de modellen ware kunstwerken op zich zijn. Deze kun je heel gemakkelijk in elkaar zetten dankzij de duidelijke handleiding én je hebt zelfs geen lijm nodig. De pakketten van Robotime zijn speciale modellen die bewegen door middel van zonne-energie. Kies welk merk voor jou de mooiste bouwpakketten heeft en bestel deze snel en gemakkelijk via houtenbouwpakket.nl.

In deze categorie vind je alle houten bouwpakketten van dieren. Kies je voor een prachtige eenhoorn of een enge spin? Maar we hebben ook bouwpakketten van andere dieren zoals dinosaurussen, er is echt voor ieder wat wils. Bestellen is heel gemakkelijk en wij leveren bestellingen die voor 16:00 uur geplaats zijn de volgende werkdag al bij je thuis. Wil je snel aan de slag, bestel dan hier gemakkelijk je houten bouwpakket van een dier.

Er zijn geen producten in deze categorie.