Menu
Winkelwagen

Houten bouwpakket historie

Creatief aan de slag met hout, dat kan met onze complete houten bouwpakketten. Een set bestaat uit alle houten onderdelen en een uitgebreide handleiding. Bij sommige pakketten is lijm nodig om deze in elkaar te zetten, maar meestal is zelfs de lijm niet nodig. Ga aan de slag, geniet van het bouwen en van het prachtige resultaat wanneer je klaar bent. 

Maak een keuze uit een van de vele verschillende sets. In deze categorie staan houten bouwpakketten met daarin historische objecten. Je kunt kiezen uit voertuigen, gebouwen en machines. Ga je voor een ouderwetse koets, een tekenmachine of molen? Alle sets worden compleet geleverd zodat je gelijk aan de slag kunt. 

Bij houtenbouwpakket.nl hebben we bouwpakketten van merken zoals Robotime, WoodTrick, Wooden City, Eco-Wood-Art, Mr. Playwood en Ugears. De merken hebben allemaal een eigen stijl. Wanneer je kiest voor een pakket van Robotime dan zijn de modellen aangedreven op zonne-energie. Bij Ugears is ieder model een kunstwerk op zich. Daarbij werkt Ugears met Berkenhout. Kies voor een houten bouwpakket van een merk met de stijl die jij het mooiste vindt. In de categorie historie hebben we pakketten van: Mr. Playwood, Robotime en Wooden City.

Bestel nu gemakkelijk en snel je houten bouwpakket bij houtenbouwpakket.nl. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog door ons verzonden. Dan kun je de volgende werkdag vaak al aan de slag. Plaats nu je bestelling en maak zelf een uniek, houten 3D kunstwerk.


Er zijn geen producten in deze categorie.