Menu
Winkelwagen

Vliegtuigen

Een vliegtuig spreekt bij iedereen tot de verbeelding. Het staat symbool voor vrijheid en vakantie. Daarom is het extra leuk om zelf een houten vliegtuig te bouwen. Wij hebben complete houten bouwpakketten waarmee je zelf een heel mooi 3D model van een vliegtuig kunt maken. De bouwsets worden compleet geleverd met alle onderdelen en een duidelijke handleiding. Ben je creatief en op zoek naar een nieuwe hobby? Dan is het maken van houten 3D modellen zeker iets voor jou.

Kies voor een van de vele houten bouwpakketten van de verschillende merken die we bij houtenbouwpakket.nl in ons assortiment hebben: Ugears, WoodTrick, Mr. Playwood, Eco-Wood-Art, Robotime en Wooden City. De bouwpakketten van Mr. Playwood zijn ware kunstwerken en zijn opgebouwd volgens de principes uit de mechanica. Ook Ugears werkt op deze basis en hun modellen zijn zeer gedetailleerd. Bij beide bouwsets kun je de houten 3D modellen in elkaar zetten zonder lijm te gebruiken. Zo heeft ieder merk zijn eigen werkwijze en bouwstijl.

Heb je een houten bouwpakket van een vliegtuig uitgekozen en bestel je hem op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt de bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden, zodat je snel aan de slag kunt met het maken van de bouwset. 

Er zijn geen producten in deze categorie.