Menu
Winkelwagen

Treinen

Maak mooie gedetailleerde voertuigen met onze complete houten bouwpakketten. Een houten bouwpakket wordt helemaal compleet geleverd met onderdelen en een handleiding. Je kunt gelijk aan de slag met het bouwen van een mooi 3D model. Je hoeft de onderdelen niet af te tekenen en uit te zagen, dat is allemaal al gedaan. Je kunt dus gelijk aan de slag met het bouwen.

In deze categorie staan houten bouwpakketten van treinen. Je kunt zelf een mooie en vooral gedetailleerde trein bouwen van hout. Op houtenbouwpakket.nl kun je bouwsets bestellen van verschillende merken zoals: Ugears, Wooden City, WoodTrick, Mr. Playwood, Eco-Wood-Art en Robotime. Robotime maakt op zonne-energie aangedreven 3D modellen en Eco-Wood-Art is gespecialiseerd in houten, mechanische 3D puzzels en opwindmodellen. Zo heeft ieder merk zijn eigen bouwstijl en kenmerken. Kijk welk merk het beste bij jouw wensen past.

Heb je een trein bouwpakket uitgekozen? Bestel hem dan op werkdagen voor 16:00 uur en wij verzenden de bestelling nog dezelfde dag. Begin nu met het bouwen van een van de bijzondere treinmodellen en bestel snel op houtenbouwpakket.nl. 

Er zijn geen producten in deze categorie.