Menu
Winkelwagen

Motoren

Vergeet de tijd tijdens het bouwen van een van onze houten bouwpakketten. Je maakt een prachtig houten 3D model met een van de complete bouwsets. Een bouwpakket bestaat uit alle onderdelen en een complete handleiding. De meeste sets kunnen zelfs zonder lijm in elkaar gezet worden. Een geweldige hobby waarbij je al je skills en creativiteit nodig hebt.

Bij houtenbouwpakket.nl hebben we de mooiste bouwsets van de merken: Mr. Playwood, WoodTrick, Robotine, Wooden City, Eco-Wood-Art en Ugears. Geniet van de verschillende bouwstijlen van deze merken. Eco-Wood-Art is bijvoorbeeld gespecialiseerd in houten mechanische 3D puzzels en opwindmodellen. Terwijl Ugears werkt met Berkenhout en volgens de principes van de mechanica. Zo zorgt ieder merk voor een andere uitdaging.

In deze categorie vind je complete houten bouwpakketten van motoren. Maak nu snel je eigen houten 3D motor. Bestel je pakket op werkdagen voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat deze nog dezelfde dag wordt verzonden. Bestel gemakkelijk en snel bij houtenbouwpakket.nl.  

Er zijn geen producten in deze categorie.