Menu
Winkelwagen

Boten

Het bouwen van houten 3D modellen is een hobby waar je vele uren plezier aan zult beleven. De houten bouwpakketten bestaan uit houten onderdelen en een duidelijke handleiding waarmee je gelijk aan de slag kunt. Je hoeft de onderdelen niet uit te tekenen en uit te zagen, dit is al voor je gedaan. Een prachtige houten 3D model bouwen is met deze bouwpakketten heel gemakkelijk en zonder veel rommel.

Wil je graag een houten bouwpakket met bewegende onderdelen, werkend op zonne-energie of juist heel gedetailleerd? Het kan allemaal. Wij hebben verschillende merken houten bouwpakketten op onze website. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Robotime, Wooden City, Eco-Wood-Art, Mr. Playwood, Ugears en Woodtrick.

In deze categorie hebben we houten bouwpakketten waarmee je prachtige boten kunt maken. Kies uit een van de mooie 3D modellen en ga aan de slag. Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur en wij verzenden deze nog dezelfde dag. Je kunt dan vaak de volgende werkdag al beginnen met het maken van je houten boot. 

Er zijn geen producten in deze categorie.