Menu
Winkelwagen

Alle houten bouwpakketten

Ga aan de slag en ontdek hoe leuk het is om te bouwen met hout. Bij houtenbouwpakket.nl hebben we verschillende sets waarmee je aan de slag kunt. Kijk naar het fantastische resultaat dat je krijgt wanneer je de houten bouwpakketten in elkaar zet. Hou je van stoere voertuigen zoals auto’s, treinen of vliegtuigen of wil je liever een huis maken, compleet met inrichting? Het kan allemaal!

Onze bouwpakketten worden compleet geleverd, je kunt dus gelijk aan de slag Wij hebben houten bouwpakketten van verschillende merken zoals: Robotime, Wooden City, Eco-Wood-Art, Mr. PlayWood, Ugears en Wood Trick. Ieder merk heeft zijn eigen stijl zo zijn de sets van Wood Trick in elkaar te zetten zonder lijm en kenmerken ze zich door de zeer gedetailleerde stijl. Eco-Wood-Art is gespecialiseerd in houten, mechanische modellen en opwindbare modellen. Kijk goed welk merk voldoet aan jouw eisen en verwachtingen.

Bij houtenbouwpakketten.nl hebben we sets voor ieder niveau. Zo kan iedereen een prachtig, houten 3D model bouwen. Begin simpel en naarmate je meer ervaring krijgt kun je kiezen voor sets die moeilijker zijn. Op de website staan de mooiste houten bouwpakketten waarmee je aan de slag kunt.

Bestel je favoriete houten bouwpakket gemakkelijk en snel. Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur en wij bezorgen deze de volgende werkdag al bij je thuis! Ga aan de slag met de leukste bouwpakketten, plaats je bestelling nu!