Menu
Winkelwagen

Alle houten bouwpakketten

Ga aan de slag en ontdek hoe leuk het is om te bouwen met hout. Bij houtenbouwpakket.nl hebben we verschillende sets waarmee je aan de slag kunt. Kijk naar het fantastische resultaat dat je krijgt wanneer je de houten bouwpakketten in elkaar zet. Hou je van stoere voertuigen zoals auto’s, treinen of vliegtuigen of wil je liever een huis maken, compleet met inrichting? Het kan allemaal!

Onze bouwpakketten worden compleet geleverd, je kunt dus gelijk aan de slag Wij hebben houten bouwpakketten van verschillende merken zoals: Robotime, Wooden City, Eco-Wood-Art, Mr. PlayWood, Ugears en Wood Trick. Ieder merk heeft zijn eigen stijl zo zijn de sets van Wood Trick in elkaar te zetten zonder lijm en kenmerken ze zich door de zeer gedetailleerde stijl. Eco-Wood-Art is gespecialiseerd in houten, mechanische modellen en opwindbare modellen. Kijk goed welk merk voldoet aan jouw eisen en verwachtingen.

Bij houtenbouwpakketten.nl hebben we sets voor ieder niveau. Zo kan iedereen een prachtig, houten 3D model bouwen. Begin simpel en naarmate je meer ervaring krijgt kun je kiezen voor sets die moeilijker zijn. Op de website staan de mooiste houten bouwpakketten waarmee je aan de slag kunt.

Bestel je favoriete houten bouwpakket gemakkelijk en snel. Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur en wij bezorgen deze de volgende werkdag al bij je thuis! Ga aan de slag met de leukste bouwpakketten, plaats je bestelling nu!

Merk: Eco-Wood-Art Model: 385693
Eco-Wood-Art Gameset Eco-Wood-Art is gespecialiseerd in het ontwerpen van houten mechanische 3D-puzzels, opwindbare modellen en speelgoed. Zowel jong als oud genieten volop van de prachtige designs van EWA! De modelbouwkits zijn allemaal gemaakt van natuurlijke en pure materialen en zijn ook perfect..
€ 61,00
Excl. BTW:€ 61,00
Merk: Eco-Wood-Art Model: 378933
Eco-Wood-Art Belaz Mini truckAls je dit bouwpakket in elkaar hebt gepuzzeld, ontstaat er een perfecte replica van een echte Belaz. Het pakket bestaat uit houten onderdelen en er hoeft geen lijm aan te pas te komen! Dit kleine model heeft een kantelbare bak en een verstelbare body. Je kan er dus me..
€ 40,00
Excl. BTW:€ 40,00
Merk: Wooden City Model: WR338
De Wooden City Dream Express locomotief spreekt tot ieders verbeelding.Klik en schuif hem in elkaar met de handige stap voor stap handleiding en zet hem op de rails.De Locomotief begint te rijden met behulp van de rubberen motor. Draai aan de de speciale sleutel en de locomotief begint te rijden..
€ 48,00
Excl. BTW:€ 48,00
Merk: Wood Trick Model: 428178
Wood Trick 3D-modelbouwDe houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten.De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructi..
€ 38,00
Excl. BTW:€ 38,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10404
Mr. PlayWood carousel modelbouwset Onder de dieren op de ?arousel bevinden zich een eenhoorn en een gevleugelde olifant. Dit zijn de meest voorkomende wezens rond de Grote Boom.Een vis op het dak van de carousel is echter iets anders. Hoe is die daar gekomen? Zelfs vandaag de dag zijn maar weinig ..
€ 34,00
Excl. BTW:€ 34,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10403
Mr. PlayWood modelbouwset Onder de dieren op de ?arousel bevinden zich een eenhoorn en een gevleugelde olifant. Dit zijn de meest voorkomende wezens rond de Grote Boom. Een vis op het dak van de ?arousel is echter iets anders. Hoe is die daar gekomen?Zelfs vandaag de dag zijn maar weinig mensen zi..
€ 93,00
Excl. BTW:€ 93,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10105
Mr. PlayWood Dino Auto Transformers modelbouwset Een mooie, leuke, houten modelbouwset van Mr. Playwood. Maak je collectie compleet met deze dino van de Transformers. Deze dino kun je transformeren in een auto.Het model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van p..
€ 50,00
Excl. BTW:€ 50,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10104
Mr. PlayWood Driewieler modelbouwset Een mooie, leuke, houten modelbouwset van Mr. Playwood. Maak je collectie compleet met deze driewieler.Het model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. Bij deze set wordt geen lijm gebruikt.Spe..
€ 25,95
Excl. BTW:€ 25,95
Merk: Mr. PlayWood Model: 10604
Mr. PlayWood Eenhoorn modelbouwset Dit wonderbaarlijke luchtapparaat onderscheidt zich door een waardige houding en een massieve spanwijdte. Het is in staat om grote afstanden te overbruggen op een enkele lading en gebruikt zijn stevige hoorn om het gebladerte langs zijn pad te verspreiden.Specifi..
€ 54,00
Excl. BTW:€ 54,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10202
Met deze modelbouwset van Mr. Playwood maak je je eigen wereldbol van hout. De wereldbol is erg gedetailleerd en staat geweldig op elk bureau.De bouwset bestaat uit 158 verschillende onderdelen die je zonder lijm aan elkaar kunt monteren.Specificaties:Kleur: lichtbruin  Materiaal: hout..
€ 74,00
Excl. BTW:€ 74,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10103
Mr. PlayWood Robot Transformers modelbouwset Een mooie, leuke, houten modelbouwset van Mr. Playwood. Maak je collectie compleet met deze robot van de Transformers.Deze robot kun je transformeren, net zoals de Transformers. Het model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het ..
€ 49,00
Excl. BTW:€ 49,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10602
Mr. PlayWood Spaarslak modelbouwset De Snail-moneybox is een echte bankier. Met een enkele aanraking kun je een mechanisme lanceren dat het muntstuk op een speciaal platform verbergt in een topgeheime opslagruimte.Specificaties:Kleur: naturel Materiaal: hout Afmetingen: 20 x 19,5 x 17 cm Le..
€ 23,75
Excl. BTW:€ 23,75
Merk: Mr. PlayWood Model: 10605
Mr. PlayWood Stump Spaarpot modelbouwset Een mooie, leuke, houten modelbouwset van Mr. Playwood. Een unieke spaarpot voor het bewaren van al jouw centjes.Het model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. Bij deze set wordt geen lijm ..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 24,95
Merk: Mr. PlayWood Model: 10402
Mr. PlayWood Tower Bridge modelbouwset Het model behoeft geen introductie omdat de echte Tower Bridge een van de meest herkenbare Bouwwerken ter wereld is.Het model heeft indrukwekkende afmetingen en wekt belangstelling bij zowel kinderen als volwassenen. Bovendien kan het model door twee personen..
€ 49,00
Excl. BTW:€ 49,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10203
Mr. PlayWood Wereldbol modelbouwset Als je dit model onder de knie hebt, kun je de bekende silhouetten van de continenten gemakkelijk herkennen, maar ook de lengte- en breedtegraad waarop deze continenten zich bevinden. Zo'n interessante vorm en het feit dat de wereldbol met eigen handen is same..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 26,95
Merk: Mr. PlayWood Model: 10701
Als je door dit labyrint loopt, raak je er nooit in verdwaald, maar breng je je tijd gewoon met plezier door. Bovendien zult u uiteindelijk verrast zijn. Hoe? Je zult het zien;)materiaal: hout geen lijm nodig 100 stuks moeilijkheid **** 14 jaar en ouder..
€ 30,00
Excl. BTW:€ 30,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10207
De Arc de Triomphe is een beroemd historisch gebouw op het Charles de Gaulle-plein in Parijs. In 1805 heeft het leger van Napoleon de overwinning behaald in de Slag om de Drie Keizers bij Austerlitz. Napoleon wilde voor zijn soldaten een gedenkwaardig bouwwerk neerzetten om de triomf te vieren. De A..
€ 34,00
Excl. BTW:€ 34,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10406
De Eiffeltoren is al honderd jaar opgegaan in het stadsbeeld van Parijs en werd het symbool ervan. Het is niet alleen het nationale erfgoed, maar ook hét monument van de grote technische prestaties van het einde van de 19e eeuw. De Eiffeltoren werd tussen 1887 en 1889 gebouwd voor de Wereldte..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 16,95
Merk: Mr. PlayWood Model: 10110
Het kleinschalige model van de Heavy Boy Truck met Trailer is een super mooi houten bouwpakket. Leuk om als hij in elkaar zit mee te speken, maar als eerst de uitdaging om het houten bouwpakket (samen met uw kind) in elkaar te zetten volgens de handleiding. Wanneer de Heavy Boy Truck af is dan is hi..
€ 19,00
Excl. BTW:€ 19,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10501
Mr. PlayWood is een Oekraïens bedrijf dat authentieke 3D houten mechanische modellen ontwerpt die je zelf in elkaar kunt zetten. Elk model is een reis door de wereld van magische ontdekking die je zelf creëert! De houten modellen zijn gemaakt van hoogwaardig triplex en nauwkeurig met laser..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 15,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10606
De houten kist is een betrouwbare plek om je geheimen en schatten te bewaren. Zet de kist in elkaar en vergrendel deze met de geheime combinatie bovenop de klep. Niemand kan je geheime kist openen, want alleen jij kent de sleutel.Zo'n houten secretbox / geheimendoos is een leuk cadeau voo..
€ 16,00
Excl. BTW:€ 16,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10107
Dit kleinschalige model van de schoolbus kan een favoriet worden in je verzameling speelgoedauto's. Allereerst het plezier om het houtenbouwpakket in elkaar te zetten volgens de handleiding. Daarna kan je spelen met de schoolbus - rijd speelgoedkinderen naar school, open en sluit de ..
€ 19,00
Excl. BTW:€ 19,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10109
Het kleine schaalmodel van de vrachtwagen kan zomaar je favoriete houten bouwpakket worden. Monteer het houten bouwpakket volgens de handleiding. Wanneer de vrachtwagen klaar is kan je de deur openen en kleine goederen erin plaatsen om naar de plaats van bestemming te transporteren.Koppel de onder..
€ 16,00
Excl. BTW:€ 16,00
Merk: Mr. PlayWood Model: 10106
Dit kleinschalige model van de Vrachtwagen Auto Trailer kan een favoriet speelgoed van uw kind worden. Maar allereerst is het een bouwpakket. Monteer het houten model samen met uw kind volgens de handleiding. Daarna is Vrachtwagen Auto Trailer klaar om tot 5 kleine auto's naar de gekozen bestemm..
€ 19,00
Excl. BTW:€ 19,00
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 32